Facebook: AC Milan (Official)

Milan slavio u derbiju: Locatelli fantastičnom golčinom srušio Juventus (VIDEO)

Autor: Andrija Kačić-Karlin/Bruno Herljević

Juventus je bio možda nešto bolji u prvome dijelu, a poništen mu je pogodak nakon sudačkih konzultacija i pregleda snimke. Pjanićevo nabacivanje, naime, završilo je u golu, a u zaleđu je bio Bonucci koji je i smetar vratar Milanu Donnarummi

U derbiju 9. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je pobijedio vodeći Juventus s 1-0 (0-0). Pogodak odluke postigao je Locatelli dalekometnim projektilom s 25 metara, iskosa, lopta je fijuknula silno i pogodila vratnicu i odbila se u mrežu, sve da bi atrakcija bila veća…

Juventus je bio možda nešto bolji u prvome dijelu, a poništen mu je pogodak nakon sudačkih konzultacija i pregleda snimke. Pjanićevo nabacivanje, naime, završilo je u golu, a u zaleđu je bio Bonucci koji je i smetar vratar Milanu Donnarummi.

U nastavku je Milan pokrenuo linije prema naprijd i uspio zabiti, ne iz akcije, već iz pojedinačnog pokušaja. U želji da sustigne Milanovu prednost Juventus je u 75. minuti umjesto Benatije uveo našeg Mandžukića.

U drugoj subotnjoj utakmici Sampdorija je slavila na svojem terenu protiv Genoe našeg stratega Ivana Jurića s 2:1. Domaći su zabili u 12. minuti preko Luisa Muriela u 12. minuti da bi u 24. gostujuća momčad poravnala preko Rigonija. Pobjedonosni pogodakpao je u 47. minuti, a zapravo je autogol Izza.

Autor:Andrija Kačić-Karlin/Bruno Herljević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.