MESSI KOMENTIRAO VATRENE: Neće vam se baš svidjeti njegovo mišljenje!

Autor: Bruno Herljević

Brojnim slavnim nogometašima to bi moglo biti posljednje veliko natjecanje među njima je recimo Modrić, Mandžukić, ali tu je i Lionel Messi

Hrvatska reprezentacija izvučena je u skupini s Argentinom, Islandom i Nigerijom na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Brojnim slavnim nogometašima to bi moglo biti posljednje veliko natjecanje među njima je recimo Modrić, Mandžukić, ali tu je i Lionel Messi, vjerojatno najbolji nogometaš današnjice.

Messi nosi veliko breme kao reprezentativac jer momčad je bez njega gotovo hendikepirana. Nemaju klasinčnog kreatora u igri i u odsutstvu Messija djeluju gotovo kaotično. Ipak, Messi vjeruje kako će biti njegova momčad biti spremna za Svjetsko i kako će se do tada uigrati.

“Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Svjetsko prvenstvo. Nije jednostavno igrati sa svim novim klincima u reprezentaciji, dečkima koji nisu naviknuti na reprezentaciju, ali moramo biti bolji ako želimo biti prvaci svijeta. S trenutnom igrom nećemo stići ni blizu”, dosta kritički je gotovorio Messi o svojim suigračima iz reprezentacije.

Messi je svjestan da njegova reprezentacija više nije u samom vrhu. “U ovom trenutku od nas su bolji Brazil, Njemačka, Francuska i Španjolska. Odigrali smo nekoliko dobrih utakmica pod Sampaolijem, ali on nije toliko dugo s nama. Vidjet ćemo”, kaže Messi.

Što se tiče skupine na Svjetskom, ispada kako se Messi više pribojava Islanda i Nigerije nego Hrvatske. “Island će biti jako težak protivnik. Vjerujem da će nam Hrvatska više dozvoliti da igramo nego Island. Od Nigerije možemo očekivati svašta. Dogodi im se da u jednoj utakmici zabiju i četiri gola, ali mogu biti i jako neposloženi”, kazao je Messi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.