MESSI KAKVOG SVIJET JOŠ NIJE VIDIO: Podivljali Argentinac sočnim psovkama uzvratio navijačima Valencije (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Messi je na to bacanje boce žestoko reagirao, stao je pred tribinu, izraz lica mu se u promijenio, a pojavio se i bijesan pogled. Podivljali Argentniac potom je zaurlao iz svega grla...

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi, žestoko je reagirao na potez Valencijinih navijača nakon gola u sudačkoj nadoknadi utakmice 9. kola španjolske Primere na Mestalli. Barcelona je slavila 3:2 u utakmici punoj kontroverznih odluka suca i to golom iz penala u sudačkoj nadoknadi.

Barcelonini igrači odlučili su proslaviti taj gol ispred tribine gdje se nalaze najžešći navijači domaće momčadi, a Neymar se sjetio kako bi dobro bilo malo ‘bockati’ navijače pa im je nešto i dobacio. Oni su mu odgovorili tako što su mu bacili plastičnu bocu u glavu. Neymar je pao kao pokošen, a potom su igrokaz prihvatila još petorica igrača koji su također zalegli.

No, to nije sve, Messi je na to bacanje boce žestoko reagirao, stao je pred tribinu, izraz lica mu se u promijenio, a pojavio se i bijesan pogled. Podivljali Argentniac potom je zaurlao iz svega grla: “Evo vam sada, kurvini sinovi”!

Spomenimo samo kako su navijači Valencije recidivisti po pitanju ovakvih ispada i kako bi mogli biti kažnjeni, a hoće li i Messi biti kažnjen zbog vrijeđanja navijača to ćemo tek vidjeti.

Pogledajte kako je sve izgledalo…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.