Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

MARKO ROG IZAZVAO ‘RAT’ U NAPOLIJU: Trener i predsjednik posvađali se zbog hrvatskog reprezentativca

Autor: Bruno Herljević

Rog otkako je došao u Napulj nije ustao s klupe, odnosno, nije zabilježio niti jedan nastup za prvu momčad.

Možemo sam reći – nije dobro! Sve se više čini kako je hrvatski reprezentativac gadno pogriješio kada je odabrao svoj nogometni put nastaviti u Napoliju. Došao je kao mlada zvijezda, velika nada i govorilo se kako će biti instant pojačanje za talijansku momčad. Ipak, Rog otkako je došao u Napulj nije ustao s klupe, odnosno, nije zabilježio niti jedan nastup za prvu momčad.

Baš je ta činjenica da Rog još nije iskusio igru u prvoj postavi talijanskog doprvaka, naljutila je kontroverznog predsjednika kluba Aurelija De Laurentisa. On je već ranije poručio treneru Mauriziju Sarriju da pruži Rogu priliku, ali ovaj to sustavno odbija napraviti.

Sada se pojavila priča kako bi hrvatski reprezentativac mogao u siječnju otići na posudbu, a ta ideja dolazi od trenera Sarrija koji navodno nije baš zadovoljan Rogovom spremom, time da još nije naučio talijanski jezik i činjenicom da se još uvijek nije prilagodio momčadi, tvrdi to Calciomercato.

S druge pak strane predsjednik De Laurentis je protiv posudbe, ali Calciomercato tvrdi kako će vjerojatno odobriti posudbu i to samo zato da Rogu ne propadne cijela sezona.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.