Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

MARIJAN PUŠNIK DOBIO OTKAZ: Slovenac više nije trener Hajduka, a evo tko će ga privremeno mijenjati

Autor:

"Marijan Pušnik više nije trener Hajduka, ugovor je danas sporazumno raskinut", priopćio je to na konferenciji za medije sportski direktor Mario Branco.

Hajduk je u srijedu ispao iz Kupa protiv posljednje momčadi prvenstva RNK Splita. Bila je to posljednja prilika Hajduku za osvajanjem bilo kakvog trofeja ove sezone jer je teško bilo za očekivati da će uspjeti napasti Rijeku i Dinamo na vrhu ljestvice HNL-a. No, taj je poraz bio presudan i za trenera Marijana Pušnika koji od četvrtka, odnosno, od danas, više nije trener splitskih bijelih. Bio je to logičan potez Uprave jer Hajduk stagnira već neko vrijeme i stvari su polako počele ići na gore, a niti navijači nisu oduševljeni. Po drugi puta ove sezone moglo se čuti s tribina ‘dobit ćete batine’.

“Marijan Pušnik više nije trener Hajduka, ugovor je danas sporazumno raskinut”, priopćio je to na konferenciji za medije sportski direktor Mario Branco. “Gospodin Pušnik je profesionalno i stručno obavljao svoj posao, puno više nego što je možda vidljivo kroz rezultate prve momčadi. Ugradio je puno i u rezultate druge momčadi, juniora”, nastavio je sportski direktor.

Sad već bivši trener Bijelih u Hajduk je došao početkom lipnja i u 26 službenih utakmica ostvario 16 pobjeda, pet neriješenih ishoda i pet poraza.

“Hvala svim suradnicima, radnoj zajednici, navijačima Hajduka, Torcidi naročito. Ugovor je džentlmenski raskinut, rastavljamo se prijateljski, a ja ću uvijek ostati dio cijele ove priče, Hajdukov navijač”, poručio je Pušnik.

Do imenovanja novog trenera momčad će od danas voditi stručni stožer Hajduka II, odnosno, Marko Lozo i Vik Lalić.

“Zahvaljujemo gospodinu Pušniku na svemu učinjenome za Hajduk, želimo mu puno sreće, zdravlja i sportskog uspjeha u budućnosti”, poručili su iz kluba.

Autor: