MANDŽUKIĆU JUVENTUS PRIREDIO NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE! Hrvat postaje ikona Stare dame

Autor: Bruno Herljević

Svašta se posljednje vrijeme piše o budućnosti Marija Mandžukića. Bivši hrvatski reprezentativac često se spominjao u kontekstu unosnih transfera u Kinu, a mnogi su tvrdili kako će Torino napustiti nakraju sezone,

Međutim, Calciomercato iznosi zanimljivu tvrdnju. Naime, Juventus je navodno pripremio novi i još bogatiji ugovor za Mandžukića, a objavili su i detalje.

Poznato je da aktualni Mandžin ugovor s Juventusom traje do ljeta 2020. godine, a prema njemu zarađuje 3.5 milijuna eura na godinu, plus još ponešto kroz bonuse.

Novi ugovor trebao bi trajati do ljeta 2021. godine, dakle za još godinu, a aktivirat će se već ovoga ljeta i prema njemu će Mario dobivati pet milijuna eura plus još bonuse. Aktualni ugovor niti uz sve bonuse na kraju nije premašivao pet milijuna, dakle ovo je drastično povećanje.

Calciomercato tvrdi kako je sve već dogovoreno i da se čeka samo službena objava.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.