Juventus.com

Mandžukiću dovoljne četiri minute za pogodak, Brozović promašio gol s dva metra! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Mandžukić je zabio nakon 763. minute i to mu je prvi gol ove sezone u dresu Stare dame!

U desetom kolu talijanske Serie A, Juventus je slavio protiv Sampdorije s uvjerljivih 4:1 i tako se iskupio za poraz od Milana u prošlom kolu. U utakmici je šansu dobio i Mario Mandžukić zbog ozljede Dybale, a hrvatski reprezentativac očito je željan igre pa je već u četvrtoj minuti zatresao mrežu Sampdorije za 1:0. Zabio je glavom na asistenciju Juana Cuadrada. Mandžukić je zabio nakon 763. minute i to mu je prvi gol ove sezone u dresu Stare dame!

Već u devetoj minuti zabio je Giorgio Chiellini, na asistenciju Miralema Pjanića. Sve do drugog dijela nije bilo golova, a onda su gosti smanjili preko Schicka, no, onda je Juventus pokazao moć. Samo osam minuta kasnije zabija Pjanić, a Chiellini u 87. minuti podiže na konačnih 4:1.

Juventus je ovom pobjedom održao prednost pred Romom od dva boda. Rimljani su slavili na gostovanju protis Sassuola s 3:1. Domaćin je poveo preko Cannavara, ali onda je u nastavku utakmice Edin Džeko dvama golovima donio preokret. Konačnih 3:1 postavio je Nainggolan. Spomenimo kako je Džeko s deset golova prvi strijelac lige.

Inter je konačno stigao do pobjede i to nakon tri uzastopna poraza. Na San Siru je teškom mukom pao Torino s 2:1. Junak utakmice bio je Mauro Icardi koji je zabio dva gola. Argentinac je načeo momčad iz Torina u 35. minuti, da bi gosti poravnali na 1:1 preko Belottija u 63. minuti. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret i nažalost obilježio ga je nevjerojatnim promašajem. U 66. minuti Brozović je s dva metra udaljenosti pucao glavom, ali pogodio je u leđa braniča koji je već utrčavao u gol. Icardi je na kraju ipak povisio na 2:1 u 88. minuti utakmice na asistenciju Palacia. Ivan Perišić nije ulazi u igru.

Napoli je bez obojice hrvatskih reprezentativaca, Strinića i Roga, pobijedio Empoli s 2:0, strijelci su bili Mertens i Chiriches. Lazio je s lakoćom svladao Cagliari pogocima Keite, Immobilea (dva gola) i Andersona, a Wallace je poslao loptu u svoju mrežu. Vargić i Prce bili su na klupi. Fiorentina je odigrala mršavih 1:1 protiv najlošije momčadi prvenstva Crotonea, Kalinić je ušao tek u drugom poluvremenu, a Badelj je odigrao cijeli susret. Milić nije dobio svoju priliku. Chievo i Bologna odigrali su također 1:1, a Atalanta je svladala Pescaru s 1:0 u gostima.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.