Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mandžukić pred izlaznim vratima Juventusa: Traže ga tri velika kluba i ne može pogriješiti s odabirom

Autor: Bruno Herljević

Tko će pobijediti u utrci još se ne zna, ali Mandžukić ne može pogriješiti s odabirom.

Dolazak Aregntinskog i ujedno jednog od najboljih napadača svijeta, Gonzala Higuaina, u Juventus, jasno znači kako je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić pao u drugi plan. Kada nekoga platite 90 milijuna eura to znači da je njemu zagarantirano mjesto u prvih jedanaest, a kada u klubu imate mladog i perspektivnog drugog napdača Paula Dybalu, to znači da je trećem napadaču suđeno da bude na klupi. Mario Mandžukić dobio je ulogu tog trećeg napadača, a još k tome se mora boriti sa Simoneom Zazom za tu nepoželjnu poziciju.

Nećemo se lagati, Mandžo je u vrhunskoj formi, ali ima i godina, tako da mu je jedini cilj do konca karijere igrati konstatno u prvoj momčadi. Allegri mu to očito ne može ponuditi pa je logično da Mario potraži novi klub. Nema sreće Mandžukić jer kada god proigra i počne zabijati, u klub mu stigne neka megazvijezda koja ga istisne iz momčadi. Slučaj je bio i u Atleticu s Martinezom kao i u Bayernu s Lewandowskim, a sada se ista stvar dogodila i u Juventusu.

No, Mandžukić nema briga što se tiče pronalaska novog kluba, a najnovija informacija je kako ga traži njegov bivši klub, u kojem je i procvao, Wolfsburg. Vukovi bi danas za Mandžu trebali izdvojiti gotovo 20 milijuna eura, što je naspram onih sedam koliko su ga platili kada je dolazio iz Dinama, znatno veća svota. Osim njih traži ga još i Bilićev West Ham kao i Arsenal. Kada se bolje pogleda sve tri opcije za Mandžukića su dobre. U Wolfsburgu je svoj na svome, u West Hamu će imati svu pažnju Bilića, a u Arsenalu već godinama traže efikasnog i robusnog napadača, a Mandžo odgovara traženom opisu.

Tko će pobijediti u utrci još se ne zna, ali Mandžukić ne može pogriješiti s odabirom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.