screenshot

Mamić predvodi pjesmu, kao i glavnu riječ u klubu! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Netko se namjerno pobrinuo da videosnimka dođe u javnost kako bi se iziritiralo Bad Blue Boyse koji se spremaju u velikom stilu vratiti na tribine. Mamić i njegovi suradnici zapravo se tome iskreno ne raduju, njima su navijači i smetnja i teret i jedna vrsta građanskog nadzora i kritike.

Dinamo je najbolji, Dinamo je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan! Stihovi Dinamovih navijačkih pjesama orili su se u nekoj lyonskoj gostionici dan prije nego će nogometaši Lyona unakaziti Mamić Boyse, a pjesmu je predvodio raspoloženi big boss Zdravko Mamić. Baš kao što i dalje predvodi klub iz kojeg je formalno izašao po sili zakona, pa sada iz sjene savjetničke poziciji odlučuje o svemu jednako kao i prije.

Dekadentnom slavlju usred dana prisustovali su stalni Mamićevi gosti na Dinamovim putovanjima i dernecima diljem Europe, među ostalima omraženi poduzetnik, cestovni i pomorski “ubojica” Tomislav Horvatinčić, pa Tomislav Marčinko, Mamićev apologet, čovjek za sva vremena koji već 15-ak godina na račun Dinama živi kao bubreg u loju, pa Željko Kordić negdašnji djelatnik Mamiću i ostalim hrvatskim tajkunima i političarima omiljene Hypo Banke, pa sesvetski obrtnik Ljubo Hotko, pa Bruno Dragičević, direktor marine na Kornatima….

Neizostavna u odabranom društvu bila je stalna Mamićeva pratilja u nogometnim VIP ložama i salonima Monte Carla, Amra Peternel, inače Dinamova direktorica za međunarodne odnose. Ona je sjedila, kao i uvijek u sličnim prigodama, odmah slijeva do Zdravka s kojim je već godinama u bliskom romantičnom odnosu. Nedavno je i službeno okončala svoj brak s medijski sveprisutnim Igorom Peternelom, Čičkovom desnom rukom u Hrvatskom helsinškom odboru. Peternel je ne tako davno bio javni zagovornik Mamića i njegova vladanja Dinamom. No, sve je teže podnosio podsmijeh i sve glasnije priče o rogovima koji mu se nabijaju u “maksimirskoj šumi” pa se naposljetku razišao sa suprugom, a o Mamiću i Dinamu danas govori s cinizmom. Mamić pak otvoreno govori da je smrtno zaljubljen u Amru, nedavno joj je, jer ga je Amra malo stavila na led, pred cijelom radnom zajednicom izjavio ljubav. No, Amri to više nije dovoljno, ona čeka da i Mamić okonča svoj brak, kao što je i ona svoj, pa da ju zaprosi. U međuvremenu, da je malo primiri, Mamić joj je otvorio ekskluzivnu cvjećarnicu u središtu Zagreba, u Gundulićevoj ulici, da se ima gdje dodatno zabavljati nakon što posvršava poslove u Dinamu.

Tako se i Amra Peternel u Lyonu pridružila opjevavanju “šampionskoga” Dinama, a netko se namjerno pobrinuo da videosnimka dođe u javnost kako bi se iziritiralo Bad Blue Boyse koji se spremaju u velikom stilu vratiti na tribine. Mamić i njegovi suradnici zapravo se tome iskreno ne raduju, njima su navijači i smetnja i teret i jedna vrsta građanskog nadzora i kritike što u plavim salonima organski ne podnose. I žele na svaki način izminirati njihov ujedinjeni povratak na stadion.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.