Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

MAĆEHINSKI ODNOS! Futacs nije došao na pripreme! Zašto se Hajduk i Mađar najednom mrze?

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hajduk je na svojim stranicama izdao i službenio priopćenje: " Marko Futacs nije se pojavio na prvom okupljanju, međutim kako nije dodatno pojasnio o čemu je riječ klub će odlučiti o mogućim sankcijama". 

Maro Futacs, izvanredan napadač Hajduka, Mađar, nije se pojavio na prvom danu priprema splitske momčadi. Nogomtaš kojeg su nedavno navijači pretukli u središtu Splita zatražio je nekoliko dana duži odmor, no klupska uprava mu to nije  odobrila. Nije tajna da je Futacs isticao kako nakon tog incidenta želi potražiti novi klub, iako je još pod ugovorom.  Futacs je bio jedan od najboljih nogometaša u prošloj sezoni i novi sportski direktor suočio se s prvim velikim problemom.   Futacs ima još jednu godinu ugovora, Hajduk bi ga pustio, ali samo pod uvjetom ako novi klub uplati 600 tisuća eura odštete. Izgleda da tu zapinje.  Futacs očito ne želi više igrati u Hajduku i sa svojim menedžerom sve čini kako bi što prije i bezbolnije napustio Split…

Hajduk je na svojim stranicama izdao i službenio priopćenje: ” Marko Futacs nije se pojavio na prvom okupljanju, međutim kako nije dodatno pojasnio o čemu je riječ klub će odlučiti o mogućim sankcijama”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.