Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Luka Modrić nakon velike pobjede: ‘Lakše mi je bilo igrati nego se smrzavati na klupi, a žalim samo za jednom stvari’

Autor:

Nakon utakmice kapetan Luka Modrić, koji je odradio 45 minuta drugog poluvremena, kazao je zadovoljan pobjedom, ali da mu je na klupi ipak bilo manje ugodno nego na terenu.

Hrvatska je slavila u četvrtom kolu kvalifikacija za SP u Rusiji protiv Islanda s 2:0, a oba pogotka djelo su Marcela Brozivića. Nakon utakmice kapetan Luka Modrić, koji je odradio 45 minuta drugog poluvremena, kazao je zadovoljan pobjedom, ali da mu je na klupi ipak bilo manje ugodno nego na terenu.

“Mislim da smo odigrali dobru utakmicu s obzirom na uvijete, zabili smo dva lijepa gola i zasluženo slavili”, kazao je kapetan, pa nastavio, “Malo mi je bilo hladno na klupi, ali dogovorio sam se s izbornikom da ćemo tako krenuti, bilo mi je lakše igrati nego gledati. Ipak najvažnije je da smo mi uzeli tri boda”, kazao je Modrić.

“Znali smo kako Islanđani igraju, dosta su napredovali u odnosnu na naš prošli susret. Imali su nekoliko opasnih situacija, ali mi smo bili koncentrirani i uspjeli smo se obraniti. Možemo biti zadovoljni odrađenim ciklusom, a jedino za čime možemo žaliti jesu ona dva boda protiv Turske. Nastavit ćemo ovako i u sljedećoj utakmici”, kazao je Luka.

Dobru utakmicu odigrao je i Milan Badelj, a on je istaknuo kako mu je baš nedostajala publika. “Kako je utakmice prolazila mi smo bili sve bolji, ali Islanđani su bili dosta opasni, ali takve smo ih i očekivali. Obranu smo dobro odigrali, odbijali smo pokušaje s bokova i blokirali šuteve”, veli Badelj, pa naglašava, “Vrijedna je ovo pobjeda, ali kvalifikacije nisu gotove. Ovako trebamo i nastaviti. Nedostajala mi je jedino publika, a to je prava šteta jer je utakmice bila baš atraktivna”, poentira Badelj.

Mišljenje dijeli i Vida. “Uzeli smo važne bodove i to po ovako teškom terenu i bez gledatelja. Cilj je ostvaren, ali uvjeti su više odgovarali njima”, veli Vida.

Čestitao je suigračima na pobijedi i zaželio brz oporavak Brozoviću koji je dobio nezgodan udarac. “Dobio je udarac i stavili su ga na led. Svaka mu čast, danas je povukao momčad. Žalim jedino što je Perišić dobio crveni, a nadam se da će Brozović biti spreman za okršaj sa Sjevernom Irskom”, završava Vida.

Autor: