Facebook.com

Luka Modrić fantastičnim golom oduševio navijače, Barcelona doživjela debakl protiv Alavesa (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Luka je odlično okrenuo protivničkog igrača na veliko udaljenosti od gola, malo si gurno loptu u desno i pogodio desni kut za uvjerljivo vodstvo Reala.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija, Luka Modrić zabio je u visokoj pobjedi svojeg Real Madrida u 3. kolu španjolske Primere. Na Stantiago Bernabeu, Galacticosi su svladali slabašnu Osasunu sa 5:2.

Modrić je postigao pogodak za 5:0 u 62. minuti utakmice preciznim udarcem s kojih 20-ak metara. Luka je odlično okrenuo protivničkog igrača na veliko udaljenosti od gola, malo si gurno loptu u desno i pogodio desni kut za uvjerljivo vodstvo Reala. Modrić je potom zamijenjen uz ovacije publike.

Drugi hrvatski reprezentativac u postavi Reala, Mateo Kovačić odradio je svih 90 minuta i bio je vrlo dobar. Real je poveo već u 6. minuti susreta preko Cristiana Ronalda kojemu je ovo bila prva utakmica nakon dvomjesečne pauze zbog ozlijede mišića koju je zaradio u finalu Europskog prvenstva. Utakmica se rasplamsala krajem poluvremena kada su zabili Danilo i Ramos u razmaku od kojih pet minuta. U nastavku je Pepe već u 56. minuti zabio za 4:0, a onda i Modrić. Gosti su zabili dva utješna pogotka. U 64. minuti zabio je Oriol Romeu, a Garcija je na 5:2 podigao u 78. minuti.

U prvoj utakmici subotnjeg rasporeda Atletico Madrid je kao gost u Vigu deklasirao domaću Celtu sa 4-0 (0-0). Strijelci su bili Koke (53), Antoine Griezmann (73, 80) i Angel Correa (89), a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije igrao za Atletico. Uz to spomenimo kako je Sevilla kod kuće svladala Livajin Las Palmas s 2:1, strijelci su bili Tanausu za Las Palmas i Sarabia i Fernandez za Sevillu. Spomenimo kako je Sevilla oba gola zabila na samom kraju susreta. Isto tako, Villarreal je svladao Malagu u gostima s 2:0, strijelci su bili Costa i Sansone.

U posljednjem subotnjem ogledu Barcelona je doživjela težak poraz na svojemu Camp Nou. Alaves je iznenadio moćne Katalonce i pobijedio s 2:1. Prošloseznoski drugoligaš stigao je do senzacije i do druge pobjede u povijesti na velebnom zdanju u Barceloni. Momčad pod vodstvom Mauricija Pellegrina stigla je do pobjede pogocima Deyversona u 39. minuti i Ibaija u 64. minuti. Jedini strijelac za domaćina bio je Mathieu u 46. minuti, a nešto kasnije imao je prigodu dovesti Barcu u vodstvo, ali nije uspio.

Barcelona je startala bez Messija i Suareza, ali Argentinac je ipak ušao u 60. minuti, a Urugvajac nešto kasnije. No, Alaves se uspio obraniti. Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret.




Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.