Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ludnica na utakmici Rudeša i Rijeke: Zagrepčani dobili tri penala i pali tek nakon produžetaka!

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Drugoligaški Rudeš kojeg s uspjehom vodi Igor Bišćan bio je najprije u beznadežnoj situaciji jer je Rijeka brzo povela s 3-0, pogocima Glavranovića, Mitrovića i Andrijaševića u prvih pola sata utakmice.

Rudeš i Rijeka odigrali su spektakularnu utakmicu, nakon 3:3 u regluarnom tijeku do odluke je došlo produžecima u kojima je Rijeka slavila s 5:3.

Drugoligaški Rudeš kojeg s uspjehom vodi Igor Bišćan bio je najprije u beznadežnoj situaciji jer je Rijeka brzo povela s 3-0, pogocima Glavranovića, Mitrovića i Andrijaševića u prvih pola sata utakmice. No, s dva pogotka Topića u 53. i 62. minuti utakmica je dobila na dramaturgiji. Desetak minuta prije kraja Rudeš je izjednačio na 3:3. A strijelac je iznova bio Topić! Spomenimo kako je Rudeš sve golove postigao iz jedanaesterca, a Rijeka je dobila tek jedan kojeg je realizirao Gavranović na početku susreta.

Nakon regularnog dijela Rijeka je u produžecima ipak stigla do pobjede i to od 5:3. Zabio je u 104. minuti Šofranac, na asistenciju Črnica koji je odmah na startu produžetka pogodio gredu. Konačnih 5:3 zabio je Gorgon i to skoro iz mrtvog kuta!

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.