LIJEPA GESTA ATLETICO NACIONALA: Nesuđeni protivnik iz finala Copa Sudamericane prepušta trofej Chapeu!

Autor:

Cijeli svijet se danas oprašta od brazilskih nogometaša porukama preko društvenih mreža, a možda najljepšu gestu napravio je nesuđeni protivnik finala Copa Sudamericane, Atletico Nacional.

Zrakoplov s nogometašima brazilskog prvoligaša Chapecoensea bio je na putu prema kolumbijskom gradu Medelinu gdje je trebao igrati finale Copa Sudamericane, drugog najjačeg natjecanja Južne Amerike. Nažalost, zrakoplov nije sletio na pistu već se srušio na obližnje planine. Cijeli nogometni svijet danas je zavijen u crno jer je u nesreći stradalo 76 osoba među kojima je stradala gotovo cijela delegacije brazilskog kluba, osim trojice igrača koja su preživjela.

Iz krhotina su izbavljena četiri nogometaša, ali je vratar Danilo podlegao ozljedama u bolnici, a prema za sada dostupnim informacijama branič Alan Ruschel pretrpio je prijelom kralježnice i zauvijek će ostati nepokretan.

“Vlasti iz Kolumbije obavijestile su nas o avionskoj nesreći. Tugujemo s obiteljima poginulih i obaviještavamo da su sve nogometne aktivnosti do daljnjega otkazane. Predsjednik saveza putuje u Medellin”, objavio je CONMEBOL.

Cijeli svijet se danas oprašta od brazilskih nogometaša porukama preko društvenih mreža, a možda najljepšu gestu napravio je nesuđeni protivnik finala Copa Sudamericane, Atletico Nacional. Oni su, naime, zatražili da se trofej pobjednika drugog najjačeg natjecanja Južne Amerike, dodijeli Chapecoenseu. Finale je za sada odgođeno do daljnjega, a hoće li Savez prihvatiti ovu ponudu vidjet ćemo kada se situacija malo smiri.

 

Autor: