Facebook: Leo Messi (Official)

Leo Messi iznenadio svijet novom tetovažom: Na nozi mu osvanula velika crna mrlja! (FOTO)

Autor:

Messi svako malo osvane s novom tetovažom, ali sada je napravio nešto drastično što je zapanjilo svijet.

Najbolji nogometaš svijeta Argentinac Leo Messi drastično je promijenio imidž i to nazad kojih godinu dana. Počelo je s manjim tetovažama, a završilo je s bojenjem kose, bradom i ovećim crtežima po nogama i rukama.

Messi svako malo osvane s novom tetovažom, ali sada je napravio nešto drastično što je zapanjilo svijet. Taman što su se njegovi obožavatelji privikli na promjenu imidža jer Messi nikada nije bio igrač koji je pratio trendove, držao do svojeg stila i trendova, Argentinac je odlučio pokazati novu tetovažu.

Na reprezentacijskim pripremama za veliki derbi Južne Amerike u kvalifikacijama za SP protiv Brazila, Messi je otkrio tetovažu na nozi. Predio od gležnja do koljena prekriven je crnom tintom, a jedino što se vidi jest broj koji nosi na leđima, deset, te ruka njegova sina Thiaga koju je tetovirao ranije.

Derbi između Brazila i Argentine na rasporedu je 11. studenog, a utakmica se igra u Belo Horizonteu i to je vjerojatno najvažnija utakmica u kvalifikacijama za SP u Rusiji, a od Messija se očekuje da konačno donese prevagu.

Autor: