Legendarni Pippo Inzaghi: ‘Mandžukić je dragocjen, Juventus će igrati finale, a prodaja Pogbe bila je pun pogodak’

Autor: Bruno Herljević

"Imaju tri fantastična napadača. Smatram da je i Mandžukić uz Higuaina i Dybalu dragocjen za momčad", kazao je između ostalog Inzaghi.

Legendarni talijanski napadač, Pippo Inzaghi smatra kako će Juventus ove sezone ostvariti značajan uspjeh na europskoj sceni. Nekadašnji napadač ‘Stare dame’ tvrdi kako je Allegri konačno složio dobru momčad i kako će ove sezone igrati finale Lige prvaka i to s Bayernom.

“Finale Lige prvaka igrat će Bayern i Juventus. Nijemci su strašno jaki, a Carlo Ancelotti je fantastičan trener. Imaju kompletnu momčad, strašni su po krilima. Lewandowski je jedan od najboljih napadača na svijetu, Müller uvijek zna gdje treba biti, a Douglas Costa s lakoćom prolazi svakoga,” rekao je Filippo Inzaghi za Gazzettu dello Sport, pa je nastavio s pohvalama na račun Juventusa.

“Što se tiče Juventusa, ovo je njihova godina. Imaju tri fantastična napadača. Smatram da je i Mandžukić uz Higuaina i Dybalu dragocjen za momčad. Napravili su odličan posao Pogbinom prodajom i pojačanjima u napadu – Higuainom, veznom redu – Pjanićem i obrani – Benatijom”, kaže Pippo.

Ističe kako Juventus ima samo jedan problem. “Juve ima samo jedan problem – ovoga puta moraju osvojiti Ligu prvaka i zbog toga su pod pritiskom. Zašto? jer se LP osvaja s čitavom momčad, a Juve sada ima napad od kojeg strahuju protivnici, a u obrani su uvijek bili dobri. Smisao Pogbine prodaje je u stvaranju kompletne momčadi i Juventus je sada spreman”, tvrdi Inzaghi.

Na koncu, Juventus ima ubojit dvojac u napadu Higuain-Dybala, a odmah se pojavila usporedba s legendarnim tandemom Del Pierro-Inzaghi.

“Dybala i Higuain su sjajni zajedno, ali ja i Ale smo u prvoj godini zajedno ušli u finale. Ako žele nadmašiti nas, moraju uzeti trofej. Ali ne ovisi sve o njima. Golovi napadača su jednako bitni kao i obrana koja ih mora zaustaviti”, kaže Pippo.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.