Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

LEGENDA MANCHESTERA OTKRILA SVOJU VELIKU ŽELJU: ‘Bilo bi sjajno da Modrić dođe u United’

Autor:

Velšanin je cijelu svoju karijeru podredio Manchesteru i to se u današnjem nogometu, kada igrači zbog par milijuna eura odlaze u Kinu igrati kakvu divlju ligu, jednostavno mora cijeniti.

Manchester United jedan je od najomiljenijih klubova na svijetu, pa tako i svaki igrač prosječne kvalitete koji zaigra u tom klubu može doseći status zvijezde. Ipak, postoje igrači koji su svijet za sebe, institucije reklo bi se, jedan od njih je legendarni krilni igrač Crvenih vragova, Ryan Giggs. Velšanin je cijelu svoju karijeru podredio Manchesteru i to se u današnjem nogometu, kada igrači zbog par milijuna eura odlaze u Kinu igrati kakvu divlju ligu, jednostavno mora cijeniti.

Legendarni nogometaš gostovao je u Zagrebu kao Unitedov ambasador UEFA Champions League Trophy Toura. ‘Giggsy’ putuje po Europi i pokazuje svijetu pehar, fotografira se i druži s obožavateljima, dijeli autograme, nekim dijelom uživa u životu. Kažemo nekim dijelom jer je nekoliko puta isticao kako silno želi voditi United kao menadžer, ali tek je neko vrijeme bio ‘caretaker’ momčadi i pomoćni trener. No, doći će i njegovo vrijeme, ne sumnjamo…

“Za United sam vezan od svoje 17 godine života, a ovo mi je prva godina da nisam službeno uz klub. Trenutno je ovo moj posao, a radim i kao komentator na televiziji. Naravno, imam ambicije postati trenerom, a volio bih da to jednoga dana bude Manchester United. To je ipak moj klub i uvijek će biti, navijač sam Uniteda oduvijek pa tako i sada”, kazao je Giggs.

Otkrio je i koga bi silno želio vidjeti u dresu Manchester Uniteda.

“Hrvatska ima sjajne igrače kao što su Ivan Rakitić ili Mario Mandžukić, ipak, moj je favorit Luka Modrić. To je izuzetno kvalitetan igrač i bio bih zaista sretan kada bi došao u United, ali ima vremena i za to. Dugo sam igrao sa Paulom Scholesom koji je bio izuzetan igrač, a Modrića obožavam i on bi bio odlična zamjena za njega”, izjavio je Giggs.

Autor:

ZADNJE VIJESTI