KULTURA IM JE ZAISTA NA NIVOU: Zvijezde Real Madirda nakon velike pobjede devastirale svlačionicu niželigaša (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Na podu su bile boce, ostaci hrane i prolivenog pića, zavoji i tko zna što još ne.

Real Madrid pokazao je superiornost na terenu protiv trećeligaša Cultural Leonesa, ponizili su ih s čak 7:1, ali ono što je uslijedilo nakon meča ide u potpunosti na sramotu zvijezdama madridskog kluba. Svojim bahatim i bezobraznim ponašanjem u svlačionici pokazali su kako im kultura baš i nije na visokoj razini.

Novinari Marce nakon utakmice otišli su u svlačionicu u kojoj su boravile zvijezde Real Madrida i ostali su frapirani viđenim. Na podu su bile boce, ostaci hrane i prolivenog pića, zavoji i tko zna što još ne.

Jasno, u prostorijama svojeg kluba ili nekog drugog većeg kluba u Primeri ne trebaju brinuti što će nakon njih ostati jer postoje ljudi koji brinu o čistoći objekta. No, niželigaši si vjerojatno ne mogu priuštiti službu koja obavlja poslove čistoće već vjerojatno sami čiste nakon utakmice. Stoga, za očekivati je bilo da će se zvijezde ponijeti s malo više poštovanja prema puno siromašnijem klubu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.