Facebook: West Ham United (Official)/Photo: Arfa Griffiths

KUHA SE TRANSFER GODINE U ENGLESKOJ: Mourinho otjerao ikonu Manchester Uniteda ravno u ruke Slavenu Biliću!

Autor: Bruno Herljević

Ove sezone nastupio je svega devet puta u početnom sastavu, a još zimus su razmišljali o prodaji u Kinu...

Postaje sve jasnije kako se legendarnom napadaču Manchester Uniteda bliži kraj na Old Traffordu. Engleski reprezentativac, Wayne Rooney ove sezone potpuno je pao u drugi plan kod Mourinha i na ljeto će vjerojatno napustiti klub.

Kao najizglednija destinacija za sada se spominje West Ham kojeg vodi hrvatski strateg Slaven Bilić, prenosi Sky Sports. Istočnolondonski klub silno treba kvalitetno riješenje u napadu, a Rooney još uvijek može puno dati u najjačoj nogometnoj ligi svijeta.

Ove sezone nastupio je svega devet puta u početnom sastavu, a još zimus su razmišljali o prodaji Rooneyja u Kinu, ali na svu sreću to je propalo pa će ga vjerojatno ‘rješavati’ na ljeto. Pitanje je samo hoće li West Ham ponuditi razumnu cijenu, ipak Rooney ima ugovor do ljeta 2019. godine, a s Kinezima se dosta teško nadmetati u visini odštete. Dakle, vjerojatno će Rooney sam donijeti odluku gdje želi nastaviti karijeru, a ljubitelji nogometa mogu se samo nadati da će odabrati konkurentu ligu kao što je Premieship, odnosno, klub poput West Hama.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.