Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

KRPA SE KRAJ S KRAJEM? Nećete vjerovati koliko je Hajduk potrošio samo za razlaz s Brbićem, Burićem i Pušnikom

Autor: Bruno Herljević

Hajduk je spreman izdvojiti goleme svote novca samo da bi se riješio stručnjaka.

Iz mjeseca u mjesec slušamo priče o tome kako je financijsko stanje u Hajduku skromno, kako se nema za prava pojačanja i kako se najbolji igrači moraju prodavati za dobrobit kluba i to za ‘kikiriki’ što se dogodilo u slučajevima s Sušićem i Caktašom. S druge strane Hajduk je spreman izdvojiti goleme svote novca samo da bi se riješio stručnjaka. Dakle, dogovoreno da će se svježe otpuštenom slovenskom treneru, Marijanu Pušniku, isplatiti odšteta u iznosu od 580 tisuća kuna.

Tako barem prenosi Slobodna Dalmacija, a isto tako ističu da Nadzorni odbor Hajduka mora odobriti možebitne promjene i dogovore oko isplate. Konačna odluka znat će se u subotu, a kako sada stvari stoje tri glasa su dovoljna da odluke prođu, a Slobodna smatra da će Marasović, Šalinović i Krnić biti suglasni, dok preostala dvojica, Kosor i Marinov vjerojatno neće složiti s odlukama.

Do sada je Nadzorni odbor dogovarao dosta luksuzne odštete za prijevremeni odlazak, pa je tako bivši predsjednik Marin Brbić dobio oko 300 tisuća kuna odštete, bivši trener Marin Burić dobio je oko 480 tisuća kuna, a Marijan Pušnik vjerojatno će dobiti 580 tisuća kuna. Ukupno, to je čak milijun i 360 tisuća kuna samo za odštete ljudima koji su nepoželjni u klubu. Dosta skupa politika kluba koji se stalno žali kako novca nema…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.