Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

KRANJČAR OPREZAN: ‘Zadovoljan sam rezultatom, ali u jednom trenu nismo bili na nivou’

Autor:

Tvrdi da je sve ide prema njegovim zamislima.

Dinamo je svladao imenjaka iz Tbilisija s 2:0, a trener Cico Kranjčar nije bio u potpunosti zadovoljan. “Držali smo ritam i organizirano napadali. Nismo bili na nivou prvih 15 minuta, ali kasnije smo kroz kvalitetu došli do golova i mogli smo zabiti i više od dva gola”, kazao je Cico Kranjčar.

Kranjčar smatra kako će u uzvratu biti puno teže.

“Gruzijci su kvalitetna momčad, ali mi smo bolji. Danas smo trebali dobiti s više razlike. Bit će teško kod njih, neizvjesno. Oni će nas htjeti zaskočiti, ali mi s ovim rezultatom imamo samopouzdanje i vjeru u četvrto pretkolo”, veli Kranjčar.

Trener Modrih priredio je i iznenađenje uoči utakmice uvrstivši umjesto Schife, mladog Benkovića, koji nije razočarao. “Benković je bio sjajan, kao i zadnju utakmicu kad sam ga uveo. Zaslužio je prvih jedanaest. Time ne umanjujem vrijednost Schife koji će biti dio momčadi svojom kvalitetom i sigurnošću. Svi su nam potrebni. Benković je mlad igrač koji ima kvalitetu i ulijeva povjerenje stabilnošću u igri. Neka mu ovo bude poticaj za ubuduće”, kazao je Cico.

Jonas napokon dobio ulogu.

“Morali smo zatvoriti utakmicu. Igra nam je malo pala, a i vrijeme je utjecalo na igrače koji su izgubili svježinu. Baš nam je trebao takav igrač poput Jonasa koji bi rasteretio igrače i unio sigurnost”, rekao je Kranjčar i za kraj napomenuo, ” Igrat ćemo još stabilnije. Mogu biti zadovoljan s ove tri utakmice. Pripreme su bile kratke i mislim da se polako dižemo. Sve ide onako kako sam zamislio”, završio je Kranjčar.

Autor:

ZADNJE VIJESTI