: Petar Glebov/PIXSELL

Kranjčar: Hajduk je imao boljeg protivnika; Pušnik: Igrači Dinama su kvalitetniji

Autor: A.P.

Dinamo idućeg tjedna igra protiv Salzburga.

Trener Dinama Cico Kranjčar smatra kako je u velikom derbiju i pobjedom protiv Hajduka u Splitu 4:0 njegova momčad zasluženo slavila.

“Igrači Hajduka su se trudili, ali su danas imali boljeg protivnika. Međutim, imamo još puno prostora da popravimo neke stvari. Dižemo formu, gradimo rezultat i stvaramo dobru atmosferu za utakmicu sa Salzburgom. Prije toga nam slijedi Inter, ali nećemo dozvoliti nikakvo opuštanje”, tvrdi je Kranjčar.

Pohvalio je Roga kazavši: ”Rog je preuzeo palicu, ulazi u završnicu iz drugog plana i uz pomoć suigrača je radio velike probleme Hajduku. Sretan sam jer su on i Ćorić radili velike probleme, tu su Fernandes, Soudani… Cijela momčad je odigrala dobro”.

Dinamo idućeg tjedna igra protiv Salzburga.

Trener Hajduka Marijan Pušnik ponovio je da igrači Hajduka nisu na razini Dinamovih.

– Težak poraz, tu nema dvojbe. Znali smo da je Dinamo kvalitetniji, ali se svejedno nismo dobro postavili. Mislim da je gol u posljednjoj minuti prvog dijela prelomio utakmicu. U poluvremenu sam pokušao podignuti momke, ali to nije uspjelo. Moramo još puno raditi kako bismo bili konkurentni – rekao je Pušnik koji smatra da njegovi igrači nisu bili dovoljno agresivni.

Upitan što nedostaje Hajduku kazao je: ”Mi nismo kvaliteta na razini Dinama. Moramo dovesti još nekoliko igrača kako bismo se mogli nositi u prvenstvu s Osijekom i Rijekom”.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.