Facebook: Hoffenheim

Kramarić se ne smiruje, asistira za novi trijumf Hoffenheima!

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Hoffenheim je pobijedio 3-0 u Leverkusenu, a posao mu je bio olakšan ranim isključenjem Voolanda iz Bayera već u 6. minuti.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ne miruje, iznova je odlično igrao i asistirao za Hoffenheim na gostovanju protiv Bayera iz Leverkusena, u okviru 8. kola njemačke Bundeslige. Hoffenheim je pobijedio 3-0 a posao mu je bio olakšan ranim isključenjem Voolanda iz Bayera već u 6. minuti. U 16. minuti Demirbay je doveo Hoffenheim uvodstvo, da bi u 49. bilo 2-0 s golom Wagnera kojeg je sjajno proigrao baš Kramarić. U 60. minuti Zuber je postavio konačnih 3-0 za Hoffenheim.

Hoffenheim je sad treći na tablici sa 16 bodova, bod manje iza Herthe i Bayerna koji igra kasnije.

Ostali rezultati 8. kola: Darmsatdt – Wolfsburg 3-0, Freiburg – Augsburg 2-1, Herha – Koeln 2-1, Igolstadt – Borussia Dortmund 3-3, u petak: HV – Eintracht 0-3.

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.