KOVAČIĆU JE ZVIŽDAO CIJELI STADION! Pogledajte zašto je Mateo navukao neviđeni bijes navijača (VIDEO)

Autor:

Hrvatski reprezentativac nalazio se kod aut-linije kada mu je prišao iznervirani Pereira.

Nogometaši Real Madrida jedva su svladali Sportnig na gostovanju u Lisabonu. Završilo je 2:1, a od 64. minute Portugalci su igrali s igračem manje zbog isključenja Joaa Pereire koji je srušio Matea Kovačića.

Hrvatski reprezentativac nalazio se kod aut-linije kada mu je prišao iznervirani Pereira. Portugalac je odgurnuo Kovačića, a hrvatski reprezentativac je odmah pao. Pad je bio dosta teatralan, ali je zbog toga Portugalac dobio crveni karton, a Sporting je morao gotovo pola sata igrati s igračem manje.

Škotski sudac Callum nije puno dvojio, iako je pomoćni sudac bio na svega metar od mjesta gdje je prekršaj napravljen pa je sve mogao vidjeti. Nakon isključenja Kovačić je nagrađen zvižducima gledatelja koji su mislili kako je Mateo prekršaj odglumio kako bi isforsirao karton.

Real je na koncu slavio s 2:1 golom Benzeme u finišu utakmice. Spomenimo samo da su Kovačić i Modrić igrali cijelu utakmicu i bili su jedni od najboljih na terenu, a u nastavku možete pogledati sporni trenutak prekršaja na Kovačiću.

Autor: