FOTO: YouTube

KOVAČIĆ ODIGRAO ZVJERSKU UTAKMICU I ODUŠEVIO! ‘Ti si budućnost Reala! Tisuću si puta bolji od Modrića’

Autor: Željka Orešković

Mladi reprezentativac napokon je pokazao pravo lice

Iza Matea Kovačića konačno je jedna genijalna utakmica, u kojoj je sudjelovao u sva tri gola protiv Leganesa. Izborio je on penal iz kojeg je Ramos zabio za konačan rezultat, a bio je i statistički najbolji igrač “Kraljeva”.

Napokon je Kovačić zaigrao od prve minute, doduše, najviše zbog ozljeda Modrića i Kroosa, ali tim bolje jer je dokazao da je dostojna zamjena za dvojac. Neko vrijeme trajao je njegov pad forme, ali čini se da je tome došao kraj pa je oborio i vlastiti rekord po broju točnih dodavanja u La Ligi. Skupio ih je čak 88, a taj broj bi bio i veći da ga Zidane nije izvadio nekoliko sekundi prije kraja.

(VIDEO) ZIDANEOV NAJVEĆI APSURD: Izvadio Kovačića zbog najbesmislenije zamjene ikad

Impresivna je njegova točnost dodavanja, koja iznosi čudesnih 96,7 posto, a izravno je sudjelovao i u postizanju prva dva gola. Dodao je Casemiru, koji je bio asistent kod prvog pogotka, a onda je namjestio loptu Lucasu, koji ju je dodao Brazilcu za drugi gol.

Sve ovo iznimno je impresioniralo Marcu, koja je Kovačića posebno nahvalila.

“Svi su danas bili dobri, ali posebno Mateo Kovačić. On u posljednje vrijeme igra jako dobro.”




Ni navijači nisu ostali ravnodušni pa su ga neki prozvali i hrvatskim čarobnjakom te su ga pozvali da ostane zauvijek u realu i postane legenda kao Luka Modrić.

Najvažnije od svega, oduševljen je Zidane, koji je kazao da je Kovačić bio “jednostavno fenomenalan”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.