Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

KOS I BRANCO STAVILI MANDATE NA RASPOLAGANJE! Evo što je Nadzorni odbor Hajduka odlučio

Autor: Bruno Herljević

Na 115. sjednici NO Hajduka održanoj 3. prosinca 2016. godine, predsjednik Uprave Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco stavili su mandate na raspolaganje Nadzornom odboru", kazali su iz Hajduka.

U subotu je održana sjednica Nadzornog odbora Hajduka na kojoj se raspravljalo o planu i programu Uprave za ovu sezonu, a tražila se i suglasnost za imenovanje novog trenera. Ipak sjednicu je obilježio i istup predsjednika Ivana Kosa kao i sportskog direktora Maria Branca koji su ponudili ostavke.

“Na 115. sjednici NO Hajduka održanoj 3. prosinca 2016. godine, predsjednik Uprave Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco stavili su mandate na raspolaganje Nadzornom odboru, što je Nadzorni odbor odbio i dao im povjerenje.

Usvojen je plan i program rada Uprave za tekuću sezonu 2016/2017 te je dana prethodna suglasnost na imenovanje novog trenera”, priopćili su iz kluba.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.