Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Kompletiran novi stručni stožer Dinama: Petev iz Bugarske doveo dvojicu prekaljenih stručnjaka

Autor: B.H.

Glavni trener Ivajlo Petev vodio je trening nakon povratka iz Bugarske zajedno s dvije prinove u stručnom stožeru.

U četvrtak ujutro održan je novi trening prve momčadi Dinama. Za razliku od dana ranije kada je treniralo 13 igrača, s momčadi nije trenirao Leonardo Sigali zbog ozlijede skočnog zgloba. Domagoj Pavičić odradio je uvodni dio treninga, dok će se Fiolić i Ćorić u petak priključiti ostatku momčadi.

Glavni trener Ivajlo Petev vodio je trening nakon povratka iz Bugarske zajedno s dvije prinove u stručnom stožeru. Nova imena su: pomoćni trener Aleksi Željazkov i liječnik Valentin Velikov.

Aleksi Željazkov 53-godišnji je bugarski trener s velikim iskustvom. Najviše je radio s trenerom Dimitarom Dimitrovom (Neftohimik Burgas, Litex Loveč, Lokomotiv Plovdiv, Černomorec Burgas, Amkar Perm…). Bio je također pomoćnik Ivajla Peteva u reprezentaciji Bugarske.

Liječnik Valentin Velikov istaknut je bugarski stručnjak. Ovog ljeta bio je na Europskom prvenstvu u Francuskoj kao uvaženi član Antidopinške komisije čiji je član već sedam godina. Radio je s Dinamovim trenerom u Ludogorecu, na Cipru u AEL Limassolu te bugarskoj reprezentaciji, stoji na službenim stranicama kluba.

KOMPLETAN STRUČNI STOŽER:

Glavni trener: Ivajlo Petev

Pomoćni treneri: Željko Sopić, Aleksi Željazkov, Marko Marić




Trener vratara: Silvije Čavlina

Kondicijski treneri: Krešimir Šoš, Filip Rak

Tehnički direktor: Davor Bukovina




Liječnici: Saša Janković, Valentin Velikov, Hrvoje Šojat, Božidar Šebečić, Ivica Smodek

Fizioterapeuti: Mario Rubinić, Goran Beloglavec, Sebastian Grgac

Analitičar: Hrvoje Jozak

Oružari: Ivan Vučković, Tomislav Ciglar

Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.