YouTube

KOJI JE NJEGOV PROBLEM?! Cristiano Ronaldo tražio poništenje pobjedonosnog gola vlastitom suigraču! (VIDEO)

Autor:

Poznato je kako se Ronaldo katkada zna duriti kada suigrač zabije, a on ostane 'suh', ali ovog puta zaista je pretjerao.

Nogometaši Real Madirda svladali su u nedjelju navečer u 9. kolu Primere na svom Bernabeuu baksijski Atletico s 2:1 i tako zauzeli prvo mjesto na ljestvici. Ipak, Zidaneove zvijezde dobro su se namučile da bi došle do pobjede.

Galacticosi su poveli u sedmoj minuti preko Karima Benzeme, ali Baski su poravnali u 28. minuti preko Merina. Muka je trajala sve do 83. minute kada je iz poprilično gužvovite situacija zabio povratnik na Bernabeu Alvaro Morata. Ipak utakmicu je obilježio potez Cristina Ronalda koji je uslijedio prilikom pobjedonosnog pogotka za Real. Spomenimo kako je Ronaldo protiv Bilbaa pružio srednje lošu partiju i bio je dosta frustriran što ga nije išlo, a sve je kulminiralo kada je pobjednički gol zabio Morata.

Poznato je kako se Ronaldo katkada zna duriti kada suigrač zabije, a on ostane ‘suh’, ali ovog puta zaista je pretjerao. Ne samo da se Ronaldo nije veselio pogotku, već je signalizirao sucu da je Morata bio u zaleđu! Da, dobro ste pročitali. U trenutku kada je Morata zatresao mrežu, Ronaldo je podigao ruku kako bi sucu signalizirao zaleđe, a kada je vidio da je pogodak priznat ljutito je odmahnuo i na kraju nije slavio pogodak.

Kako će Ronaldo objasniti ovu situaciju još se ne zna, ali španjolski mediji nagađaju kako je možda tražio prekršaj za jedanaesterac koji bi naravno on osobno izveo.

 

Autor:

ZADNJE VIJESTI