Facebook/WHUFC

Klub mu ‘zabio nož u leđa’: West Ham se tajno planirao riješiti Bilića, od otkaza ga spasio kolega

Autor:

Bilić je malo poboljšao stanje u momčadi i klubu i činilo se kako stvari kreću na bolje, a onda je francuski L'Eqiupe donio poprilično nevjerojatnu vijest.

Već se duže vremena govori kako je hrvatski strateg, Slaven Bilić, sljedeći trener u Premiershipu koji će dobiti otkaz. Ni kladionice mu ne idu na ruku, daju mu najmanji koeficijent, a iz kluba su odredili zadatak koji bi ga mogao spasiti, a to su pobjede protiv Crystal Palacea, Sunderlanda i najmanje remi protiv Evertona. Bilić je svladao Crystal Palace, a u subotu igra kod kuće protiv Sunderlanda, dok će protiv Evertona na Goodisonu igrati 30. listopada.

Bilić je malo poboljšao stanje u momčadi i klubu i činilo se kako stvari kreću na bolje, a onda je francuski L’Eqiupe donio poprilično nevjerojatnu vijest. Naime, raspisali su se o tome kako je Rudi Garcia trebao naglo preuzeti klupu West Hama. Garcia je nakon otkaza u Romi dugo tražio posao, a istovremeno je, ovoga mjeseca, dobio ponude Marseilla i kako navodi L’Equipe, West Hama. Garcia je prihvatio ponudu Marseillea i odbio Čekičare i time je donekle spasio Bilića.

Novinari francuskog medija pitali su Garciju zašto je odbio West Ham, ali on je izbjegavao odgovor. “Morao sam dobro razmotriti sve ponude, one iz Premiershipa, Primere, Ligue 1, a otišao sam tamo gdje sam osjetio da me najviše žele”, kazao je Garcia.

Bilo kako bilo, ako je vjerovati francuskom mediju, West Ham je udario poprilično nizak udarac Biliću, a nadamo se kako će hrvatski trener uzvratiti na terenu dobrim rezultatima.

 

Autor: