Goran Kovacic/PIXSELL

Kekova momčad dvaput vodila i dva put prokockala prednost

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Kako je turska momčad postigla golove u gostima to je izborila doigravanje za nastup u Europskoj ligi

Šteta, Rijeka nije uspjela, nakon 0-0 u Istanbulu na svojoj Rujevici naš je predstavnik protiv Baseksehira odigrao 2-2, kako je turska momčad postigla golove u gostima to je izborila doigravanje za nastup u Europskoj ligi. Rijeka je dvaput bila u prednosti i oba puta tu je prednost prokockala, time će žalost igrača Matijaža Keka biti veća.

Rijeka je dvaput vodila i dvaput je to vodstvo ispuštala. Nažalost, nedostajalo je i usredotočenosti i pozornosti, jer dobra partija nije kapitalizirana prolaskom u sljedeću rundu kvalifikacija.

U 25. minuti dobru akciju su predveli Tomasov i Gavranović, naposljetku je proigran Bezjak koji je sjajno iskoristio proigravanje. Rijeka je počela paziti na rezultat i naoko bezopasna turska momčad u 42. minuti je izjednačila. Strielac je bio Edin Višća poslije dobre akcije.

U nastavku je Rijeka opet bila nadomak uspjeha, suđen je 61. minuti jedanaesterac za Rijeku nakon što je u kaznenom prostoru oboren Vešović. Bezjak je iznova bio strijelac za 2-1. Kao što je iznova Rijeka prepustila inicijativu gostima. Koji su najprije pogodili vratnicu, u 69. minuti Mossoro, a u 75. minuti opet je Riječane prevario Edin Višća za 2-2.

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.