Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

KEK ŽESTOKO NAJAVIO TEŠKU UTAKMICU U OSIJEKU: ‘Ma kakvih šest bodova prednosti, to je za mene nula’!

Autor: Bruno Herljević

"Igrači su već nervozni, željni su natjecateljskih utakmica. Raduje nas velik odaziv navijača, rasprodane ulaznice i sva ta želja za kartom više. Isto tako naša je obveza da navijačima vratimo na najbolji mogući način, pobjedama i dobrom igrom", veli Kek.

Rijeka odmah na početku nastavka sezone igra tešku utakmicu protiv najugodnijeg iznenađenja prvenstva, Osijeka. Trener Matjaž Kek najavio je gostovanje na Gradskom vrtu.

“Neka više počne. Bila je lijepa pauza, ali draži nam je taj natjecateljski duh i utakmice za bodove. Odmah prva utakmica i teško gostovanje protiv sjajne momčadi koja je napravila velik iskorak”, kazao je Kek.

Naglasio je potom kako šest bodova prednosti za njega ne znači ništa. “Moramo razmišljati prvenstveno o sebi i kako postići onu razinu kvalitete koju smo imali dosada. Lijepo je vidjeti tih šest bodova, ali to je za mene nula. Čeka nas kvalitetno proljeće u kojem će Rijeka igrati važnu ulogu”, naglašava Kek.

“Igrači su već nervozni, željni su natjecateljskih utakmica. Raduje nas velik odaziv navijača, rasprodane ulaznice i sva ta želja za kartom više. Isto tako naša je obveza da navijačima vratimo na najbolji mogući način, pobjedama i dobrom igrom”, veli Kek.

“Što se tiče igračkog kadra, Vešović i Bradarić nisu trenirali s ostatkom ekipe i upitno je hoće li konkurirati. Kulušić i Bezjak idu u Osijek, ali trebat će odraditi kvalitetan zadnji trening uoči utakmice”, kazao je Kek.

Kek neće tražiti alibije. “Što manje treba gledati na suđenje, teren, vrijeme, a treba težiti tome da izgledamo što bolje na terenu”, završio je.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.