FOTO: YouTube

KEK UOČI INTERA: ‘Mišiću je problem u glavi, treba mu podrška’

Autor: Željka Orešković

Svaki mladi igrač ovo doživi

Prvaci Hrvatske su u krizi, već dugo Rijeka nije zaredala ovakav negativan niz. Sada je pred njima utakmica 15. kola HNL-a, a od početka aktualne sezone skupili su deset poraza, od toga četiri uzastopna. Ako su i sanjali o obrani naslova, to sada mogu zaboraviti, a pažnju moraju uspjeriti na borbu za drugo mjesto s Hajdukom i Osijekom.

Negativni niz prekinuli su pobjednom na Goricom u Kupu, a sada im goste dolazi Inter, kojeg su uvjerljivo “potukli” u prvom dijelu prvenstva.

”Utakmica s našeg gledišta znači samo jedno, juriš i sve napraviti da ostanu tri boda na Rujevici. Stiže nam protivnik koji nam je dugo vremena bio neugodan i trenutno je u pozitivnoj seriji dobrih igara. Pred nama je teška utakmica. Ne treba se bojati, ali moramo paziti da se ne dogodi neka pogreška iz te želje”, kazao je Kek uoči utakmice s Inter koji za Rijekom zaostaje samo četiri boda.

“Ili su oni tako dobri, ili smo mi tako loši. Nedostaju nam bodovi koje smo izgubili svojom krivnjom”, rekao je Kek, pa nastavio:

“Imali smo problema s realizacijom u zadnjim utakmicama. Igraš, stvaraš prilike i ne zabijaš, naravno da pada i igra i samopouzdanje. Kada daš gol, onda i lopta odmah ide brže i nema više grča. Predugo nije bilo vatrometa na Rujevici, kao da smo sve ispucali u posljednjih pet godina. Razmišljam samo od utakmice do utakmice. Prvo se moramo kvalitetno pripremiti za Inter, a onda ćemo se baviti idućim utakmicama”.

 

Loše vijesti za Keka su i ozljede s kojima se muče igrači u zadnjem redu. Elez nije na raspolaganju, Župarić je skupio žute, a Punčecu bi mogli pomoći stoperi Bradarić ili Zuta. Kek se, pak, posebno osvrnuo na Josipa Mišića, koji je također načer:




“Mišić je dobio udarac, koji je vidljiv, ali to neće biti problem. Najveći problem je njegova glava, malo izraženija nego kod drugih, ali doći će Miško u red. Normalno je da se takve stvari događaju mladim igračima koji su bili u sjeni pa potvrdili svoju kvalitetu. Nije lako držati na formu na toj razini pa mu treba podrška i kada je u krizi”.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.