Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

KEK UOČI DERBIJA S HAJDUKOM: ‘Znamo dobro kakav je Hajduk. Za ovu utakmicu brojke i forma se ne računaju’

Autor: Bruno Herljević

Riječani nisu ispustili bodove na svojemu terenu već više od četiri godine, a sudeći po trenutnoj formi obaju klubova, bit će to zanimljiv derbi.

U subotu u 15 sati na rasporedu je novi Jadranski derbi, Rijeka će na Rujevici ugostiti Hajduk i to kao vodeća momčad HNL-a. Riječani nisu ispustili bodove na svojemu terenu već više od četiri godine, a sudeći po trenutnoj formi obaju klubova, bit će to zanimljiv derbi.

“Sve što moramo dati u ovom derbiju protiv Hajduka i to želimo jest da damo posljednji atom snage kako bi došli do cilja, a cilj je pozitivan rezultat. To je naša dužnost i sretan sam jer je momčad gladna uspjeha. Ovo je utakmica u kojoj brojke i forma ne znače ništa, znamo dobro kakav je Hajduk i razmišljamo samo o tome kako ćemo igrati”, kazao je Kek pa napomenuo, “Želim napraviti dobar posao s Rijekom, a ovo je utakmica gdje detalji mogu presuditi. Hajduk je trkački moćna ekipa, a mi moramo odgovoriti agresijom i trkom. Ima dosta pojedinaca s obje strane koji imaju kvalitetu, ali na kraju će kolektiv odlučiti”, kazao je Kek.

“Igračima su ovo najljepše utakmice i radujemo se što će Rujevica biti puna. Ta atmosfera će nam pomoći da odigramo dobru utakmicu, ali svi moraju biti sto posto spremni i profesionalni. Ako ćemo tako igrati doći ćemo do tri boda”, završio je Kek.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.