Photo: Armin Durgut/PIXSELL

KAZNA NAKON PIJANČEVANJA: Gazda kijevskog Dinama odlučio što će napraviti s nestašnim Domagojem Vidom

Autor: Bruno Herljević

Stoper je kažnjen oduzimanjem vozačke dozvole, a nakon incidenta podiglo se dosta buke oko kazne u klubu, dok ga izbornik Hrvatske, Ante Čačić nije sankcionirao.

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i kijevskog Dinama uhvaćen je prije nešto više od dva tjedna s 1.51 promilom alkohola u krvi i to za volanom. Stoper je kažnjen oduzimanjem vozačke dozvole, a nakon incidenta podiglo se dosta buke oko kazne u klubu, dok ga izbornik Hrvatske, Ante Čačić nije sankcionirao.

Šef kijevskog Dinama Igor Surkis otkrio je konačno da kazne za Domagoja Vidu neće biti. “Domagoj se ponio korektno nakon incidenta, ispričao se zbog svog ponašanja i platio je kaznu. To nije utjecalo na njegove nastupe i za nas je završena priča”, rekao je Surkis i napomenuo, “Jako dobro poznajem VIdu i odlučio sam da ga nećemo kazniti”, zaključio je.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.