Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

KAPETAN HAJDUKA PROGOVORIO O SASTANKU S TORCIDOM: ‘Split je specifičan grad’

Autor: Bruno Herljević

Situacija se malo ohladila u Hajduku nakon turbulentnih događaja krajem prošlog i početkom ovog tjedna. Neugodan poraz od Dinama, otkaz Kosu i prebijanje Marka Futacsa u centru Splita naznačile su kaotično stanje u splitskom klubu, a kapetan momčadi na kraju je morao sastančiti s Torcidom kako bi se izgladile stvari.

Navijači i igrači su izgladili nesporazume, a kapetan Hajduka Zoran Nižić progovorio je o sastanku s navijačima, koji je prvenstveno sazvan jer je Futacs pretučen.

Predstavnici navijača rekli su da igrači ne trebaju strahovati za svoje zdravlje, a Nižić je otkrio što se još govorilo.

“Osuđujem nasilje nad bilo kojim čovjekom, a pogotovo našim suigračem. Ne mogu reći da imamo nekakav problem s Torcidom jer za to nema nikakvog povoda. To je bio izoliran slučaj koji se može dogoditi na bilo kojem mjestu na svijetu u bilo kojem trenutku. Najbolji pokazatelj odnosa s Torcidom je ono što se dogodilo nakon utakmice s Dinamom. Izgubili smo, a preko 30 000 ljudi nam je pljeskalo. Nema opravdanja za to što se desilo, ali mislim da generalno problema uopće nema”, rekao je Nižić, prenosi Dalmatinski portal.

“Split je specifičan grad s milijun trenera, igrača i izbornika… U Splitu kad izgubite utakmicu možete očekivati da će vam netko nešto dobaciti. Bar sam ja ovdje pretrpio uvreda i dobivao neugodne poruke. Nije ugodno, žalosno je što sebi neki pojedinac može dopustiti, ali tko može kontrolirati sve ljude”, pitao se Nižić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.