Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

KAOTIČNO STANJE U ISTRI UOČI DINAMA: Nastala pobuna, igrači potjerali trenera, padali čak i udarci?!

Autor: Dnevno.hr

Tvrdnja je to Regoinal Expressa, koji isto tako naglašava kako je igračima 'puna kapa' dvostruke igre koju igra Tot.

Nogometaši Istre otkazali su poslušnost treneru Mariju Totu uoči puta u Zagreb na utakmicu s Dinamom. Tvrdnja je to Regional Expressa, koji isto tako naglašava kako je igračima ‘puna kapa’ dvostruke igre koju igra Tot.

Trener im je, kako navodi Regional Express, govorio jedno, a cijelo vrijeme je zapravo slušao upute uprave. Tako je prvo odstranjen Igor Živković, a nakon njega i Valentino Stepčić, premda je Tot tvrdio kako je to sve bila njegova odluka.

Ipak, svi su znali daje u tu odluku bilo upleteno više ljudi, a kako navodi Regional Express, u klubu je čak došlo do fizičkog obračuna. Njihov je suradnik svjedočio cijeloj pobuni i kravali, odnosno vidio je kako su igrači zagospodarili autobusom za Zagreb i da u njemu nije bilo mjesta za Marija Tota.

Istra će protiv Dinama igrati bez trenera na klupi, tvrdi Regional Express, a još se ne zna tko će voditi utakmicu na Maksimiru, a kamoli tko će ga naslijediti.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.