Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

KALINIĆU JE PREKIPJELO, KLUB OPET KOČI TRANSFER: Hrvatski napadač Fiorentini donio ispričnicu s neobičnim razlogom

Autor: Bruno Herljević

Kalinić je već odavno izjavio kako je vrijeme da ode iz Firence i kako mu je san igrati za Milan. Milan ga silno želi dovesti i ponudili su 25 milijuna eura.

U slučaju da ste pratili razvoj situacije, takozvanu sagu ili trakavicu, oko transfera Nikole Kalinića iz Fiorentine u Milan, već će vam ga doći žao. Pompozne najave renomiranih talinanskih medija da će Kalinić u četvrtak, najkasnije petak potpisati za Milan, opet su ušle u fazu stagnacije.

Kalinić je već odavno izjavio kako je vrijeme da ode iz Firence i kako mu je san igrati za Milan. Milan ga silno želi dovesti i ponudili su 25 milijuna eura. No, Kalinić je i dalje član Fiorentine, a još je i dobio kaznu jer je izostao s treninga. Do sada je to napravio dva puta. Prvi puta predao je ispričnicu zbog požara u Splitu i tražio da ga puste, a sada je ishodio liječničku ispričnicu vrlo neobičnog sadržaja.

Naime, talijani tvrde kako je Kalinić predao ispričnicu u kojoj stoji: “Uznemiren sam i treba mi pet slobodnih dana”.

Talijani podsjećaju kako se istom metodom poslužio Federico Bernardeschi kada je forsirao svoj transfer iz Fiorentine u Juventus. No, problem je i dalje u tome što Milan ne pristaje na 30 milijuna eura koliko traži Fiorentina, a u igru se navodno ponovo uključio i Everton koji nudi 29 milijuna eura.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.