Photo: Igor Kralj/PIXSELL

KALINIĆEV ODLAZAK NAPRAVIO JE VELIKI PROBLEM DALIĆU! Na treningu se dogodila nezgodna situacija

Autor: HINA/B.H.

Nakon šokantnog dana u kojem je Nikola Kalinić izbačen iz reprezentacije, “Vatreni” su se vratili svom ustaljenom ritmu. Napadač Milana je ‘završena priča’ i sve misli hrvatskih igrača okrenute su prema utakmici s Argentinom u kojoj možemo osigurati kartu za osminu finala.

Reprezentacija je u prijepodnevnom terminu trenirala na stadionu u Roščinu, a večeras će otputovati u Nižnji Novgorod gdje je u četvrtak očekuje ogled 2. kola D skupine svjetskog prvenstva u Rusiji.

Svi u hrvatskom taboru su svjesni prilike koja se otvorila ‘Vatrenima’ nakon što je Argentina kiksala u prvom kolu protiv Islanda odigravši 1-1. Pobjeda hrvatskoj vrsti osigurava plasman u osminu finala, dok bi bod širom otvorio vrata prolaza,

Nakon što je Kalinić postao prvi hrvatski nogometaš koji je izbačen iz reprezentacije na velikim natjecanjima, izbornik Dalić se našao u problemu jer na treningu ne može sastaviti dvije momčadi koje bi igrale jedna protiv druge.

Srećom, u Dalićevom stožeru se nalazi i bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić koji na treningu može uskočiti i popuniti prazninu nastalu Kalinićevim odlaskom. Olić je još uvijek u takvoj fizičkoj spremi da može kvalitetno odraditi svoju napadačku rolu.

Sastav ‘kockastih’ za utakmicu protiv Argentine još uvijek je upitan. Međutim, teško je vjerovati kako ćemo zaigrati toliko napadački kao protiv Nigerije kada je Dalić jurnuo na ‘Super orlove’ s kvartetom Perišić, Kramarić, Rebić, Mandžukić.

Izgledniji je povratak Milana Badelja u sastav, a upitno je hoće li se Dalić odlučiti i za Vidu na poziciji lijevog braniča što je testirao u susretu protiv Brazila u Liverpoolu.




Hrvatska putuje u Nižnji Novgorod dva dana prije utakmice, a to je novina koju je Dalić uveo na ovom natjecanju kako bi imao što odmornije igrače.

Hrvatska će u srijedu trenirati na stadionu Nižnji Novgorod koji prima 44,899 gledatelja, a dan kasnije je utakmicu s početkom u 20.00 sati po hrvatskom vremenu.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.