Foto: Igor Kralj/PIXSELL

KALINIĆ SE VRATIO U HRVATSKU! Dočekao ga zastupnik s neugodnim vijestima: ‘Što je to napravio’?

Autor: Bruno Herljević

“Na utakmici s Nigerijom Nikola se zagrijavao, trebao je ući drugo poluvrijeme, ali rekao je da nije spreman ući, jer osjetio je problem s leđima. To se isto ponovilo protiv Brazila u Engleskoj, da nije bio spreman. I trening jučer, isto je rekao da nije spreman za trening. Ja sam to mirno prihvatio. Tri puta nisi spreman, a ja trebam spremne igrače, zdrave igrače i ja sam jučer odlučio da se on vrati doma”, objasnio je tako Zlatko Dalić izbacivanje Kalinića iz reprezentacije.

Nagađa se i dalje kako nije u pitanju nespremnost već nezadovoljstvo time što nije ga Dalić ne koristi u prvoj postavi već kao pričuvu. Bilo kako bilo, Kalinić se vratio u domovinu, u Split, a dočekao ga je njegov zastupnik Tomislav Erceg, koji je, prema tvrdnjama Slobodne Dalmacije, zaprimio više poziva uprave Milana koja se raspitivala za objašnjenje o nemilom događaju. Zanimalo ih je navodno zašto je Kalinić tako postupio.

Za sada nema još informacija kako će se izbacivanje iz reprezentacije odraziti na njegovu klupsku karijeru.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.