Facebook

Kalinić otvoreno progovorio o Euru i Čačiću: ‘Mislim da sam trebao više igrati, zaslužio sam’

Autor: Bruno Herljević

Nema tko se nije zapitao zašto Kalinić nije više igra na Euru, a sada je i on odlučio komentirati to pitanje.

Hrvatski reprezentativac i napadač Fiorentine, Nikola Kalinić, tek je nedavno stigao s produženog odmora u Fiorentinu s kojom je započeo pripreme za novu sezonu. Kalinić je bio na zasluženom produljenom odmoru, a sada je pred njim nova sezone u Violama i nadamo se golovi.

Kalinić je na Europskom prvenstvu u Francuskoj ostavio odličan dojam, ali ostalo je dosta nerazjašnjenih činjenica poput one, zašto on, kao napadač u formi, nije bio u prvoj momčadi, a Mandžukić se forsirao iako je igrao poprilično loše. Kalinić se nakon svega odlučio progovoriti baš o spomenutoj situaciji, a nije štedio na riječima.

“Mislim da sam trebao više igrati, kao što svatko misli. Svaki igrač očekuje da će biti na terenu, ali puno nas je… Normalno da sam očekivao da ću više igrati”, kazao je Kalinić, prenose Sportske.

Smatra kako je svoju minutažu zaslužio. “Očekujem svoju minutažu, mislim da sam je zaslužio. Koliko ću igrati i što ću igrati na izborniku je da odlučuje, sigurno se nadam većoj minutaži nego što sam imao do sada,” zaključio je Kalinić.

Kalinić je zbog dobre forme prošle sezone i nastupa ne Euru podigao interes klubova. Talijanski mediji selili su ga u brojne klubove, a posljednji je Napoli. No, on kaže kako o tome ne zna ništa.

“Ne znam ništa o tome. Nije to pitanje za mene. Fiorentina je moj klub i jedino me ona zanima”, veli Kalinić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.