Photo: Igor Soban/PIXSELL

KALINIĆ NAKON JUBILARNOG GOLA: ‘Sve je lakše kada igraš pred punim stadionom’

Autor: Bruno Herljević

Kaliniću je ujedno zabio jubilarni stoti gol za reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetska prvenstva.

Nikola Kalinić još se jednom prometnuo u ključnu figuru hrvatske reprezentacije. Maestralnim golom donio je vodstvo i pobjedu Hrvatskoj protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i pogurnuo svoju momčad na korak do Mundijala u Rusiji.

Reprezentacija je konačno igrala pred punim domaćim tribinama, a to se itekako vidjelo na igračima koji su većinu utakmice odradili u izrazito visokom i agresivnom ritmu.

Kalinić je nošen sjajom atmosferom nakon uigrane kombijacije Modrića i Rakitića dobio loptu u 16-ercu i rasparao mreži Pjatova neobranjivim udarcem. Kaliniću je ujedno zabio jubilarni stoti gol za reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetska prvenstva.

“Drago mi je što smo pobijedili iznimno jaku ekipu i da smo uzeli važna tri boda, idemo sada u nastavak kvalifikacija mirno i s manjim opterećenjem”, rekao je Kalinić nakon pobjede.

“Iznenađen sam kako je Ševčenkova Ukrajina dobro odigrala, drago mi je što sam zabio i zadovoljan sam. Bila je to zaslužena pobjeda”, kaže Kale.

Komentirao je potom i atmosferu. “Nadam se da će ovako biti i u buduće, puno je lakše igrati kada je pun stadion”, zaključio je Nikola.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.