Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

KAKVO NEOČEKIVANO POJAČANJE! Hrvatski reprezentativac vraća se u Dinamo

Autor: Bruno Herljević

Nakon što im je otišao Sigali, zagrebački 'Modri' ostali su na Benkoviću, Rrahmaniju i Periću

Nogometaši Dinama trenutno su na pripremama za proljetni dio sezone, a dok se momčad uigrava za dominaciju HNL-om i u drugom dijelu prvenstva, uprava još traži pojačanja. Nakon što im je otišao Sigali, zagrebački ‘Modri’ ostali su na Benkoviću, Rrahmaniju i Periću, a silno im je potreban još jedan vrhunski stoper kojeg bi uparili s Benkovićem.

Kao moguće pojačanje spominje se i Tin Jedvaj, čija je budućnost u Leverkusenu veoma neizvjesna. Jedvaj se vraća nakon ozljede, a ove sezone još nije upisao niti jednu minutu za Bayer pa se već uvelike spekulira o njegvu odlasku. Njemački mediji tvrde kako drugi braniči iz kluba imaju prednost pred Jedvajem i kako će mladi Hrvat vjerojatno završiti na posudbi.

“Ne želimo pod svaku cijenu napraviti transfer. Ni u jednom smjeru”, rekao je kratko menadžer Leverkusena, Jonas Boldt.

Mladi 22-godišnji branič napustio je Dinamo još 2013. godine i prešao je u Romu, ali tamo se nije snašao i prešao je u redove Leverkusena za kojeg je do sada upisao 55 nastupa. Sada bi se mogao vratiti na mjesto gdje je sve počelo kako bi osvježio karijeru i osigruao si nastup na Svjetskom u Rusiji, Dalić će ipak gledati na formu svojih igrača, a Jedvaj je trenutno nema.







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.