Kakva će ovo biti momčad! Ronaldinho pristao igrati za Chape i počeo je okupljati novu momčad

Autor: Bruno Herljević

Ronaldinho je pristao igrati za Chape i to je odmah izazvalo neviđenu oduševljenost nogometnog svijeta, ali ono što legendarni Brazilac namjerava napraviti tek će izazvati oduševljenje.

Legendarni nogometaš Ronaldinho odlučio je pomoći Chapecoenseu u njihovu oporavku nakon tragične zrakoplovne nesreće u kojoj je prošloga tjedna strada većina igračkog kadra tog brazilskog prvoligaša.

Ronaldinho je pristao igrati za Chape i to je odmah izazvalo neviđenu oduševljenost nogometnog svijeta, ali ono što legendarni Brazilac namjerava napraviti tek će izazvati oduševljenje. Naime, Ronaldinho je počeo okupljati igrače koji bi zajedno s njime pomogli brazilskom prvoligašu.

Ronaldinho će pokušati uvjeriti brojne nogometne zvijezde da se pridruže Chapeu, a među njima su: Neto (Juvntus), Alison (Santos), Douglas (Sporting Gijon), Maicon, Lucas Silva (Real Madrid), Riquelme, Ze Roberto (Palmerias), Kaka (Orlando) i Adriano.

Još ranije se klubu na raspolaganje stavio i ikona islandskog nogometa, Eidur Gudjohnsen. Kakva bi to momčad bila…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.