Martin Meissner
Martin Meissner

KAKO JE PROPAO ĆORLUKIN TRANSFER KARIJERE: Prelazak u Bayern stopiran zbog – OVOG!

Autor:

Taman kad se činilo kako će sve biti gotovo, Bayern je naglo prekinuo pregovore.

Priča o prelasku Vedrana Ćorluke (30) u Bayern zakotrljala se prije nekoliko mjeseci, dosta je tu bilo navlačenja, neki su tvrdili kako je stvar riješena, drugi kako je to teško izvedivo jer Ćorluka ima dosta problema s ozljedama i teško bi pratio ritam Bundeslige, no, nakon Eura i sjajnih partija Ćorluke, činilo se kako bi se transfer zaista mogao i realizirati.

No, stilge su loše vijesti, Bayern i moskovski Lokomotiv okončali su pregovore oko Ćorluke i on neće preći u redove Bavaraca. Potvrda je stigla i od njegova zastupnika Boška Županovića koji je za Večernji potvrdio kako je Ancelotti odustao od dovođenja Ćorluke.

“Da, od Vedranova prelaska u Bayern neće biti ništa iako je to zaista bila ozbiljna opcija. Mi smo strpljivo čekali Bayernovu odluku, a sada se okrećemo novim opcijama”, kazao je Županović.

Kako je propao transfer

Pravo je pitanje zašto je Ćorlukin transfer propao? Čovjek je u životnoj formi, ozljede su iza njega, Europsko je odradio “zvjerski”, gotovo da i nema zamjerke. Problem nije nastao čak niti u cijeni jer je Lokomotiv tražio, za Bayern prihvatljivih, devet milijuna eura, već je propao zbog velike gužve u obrani Bavaraca. Naime, već su doveli Matsa Hummelsa koji bi trebao predvoditi obranu, a tu su još i Boateng, Martinez, Badstuber i Benatia.

Baš je ovaj potonji trebao napustiti klub, a umjesto njega je trebao doći Čarli, ali Benatia je odbio preći u Kinu. Kako valjane ponude za njega u Europi nije bilo, ostat će u klubu, a Ćorluka će morati tražiti novu destinaciju.

Gdje će sada Čarli?

Za sada se jedino u kontekstu transfera spominjao gradski rival Spartak iz Moskve i Fiorentina naših Badelja i Kalinića, ali Županović je to negirao. Napomenuo je kako će Ćorluka odluku od prelasku u novi klub donijeti nakon priprema s Lokomotivom u Austriji. Do tada, možemo samo nagađati, ali kako je cijena prihvatljiva, a riječ je o vrsnom i iskusnom stoperu, ponuda će gotovo sigurno biti.

Autor:

ZADNJE VIJESTI