Kaka: Zbog ozljede prepona ne igram na vrhunskoj razini

Autor: hina

Brazilac je prošlog ljeta za 65 milijuna eura prešao iz AC Milana u madridski Real. U španjolskom klubu u 29 nastupa zabio je osam golova.

Brazilski nogometaš Kaka (28) izjavio je da je ozljeda prepona jedan od glavnih razloga njegovih slabijih igara u Real Madridu.

-Ja sam prošlog ljeta stigao u Real sa ozljedom prepona, a kad ste ozlijeđeni uz to vam uvijek ide i pad samopouzdanja. Više niste u stanju pružiti na terenu ono što ste prije radili bez ikakvih problema. Također, treba vam određeno vrijeme da se adaptirate na grad i klub – kazao je Kaka za današnje izdanje sportskog dnevnik AS.

Kaka je prošlog ljeta za 65 milijuna eura prešao iz AC Milana u madridski Real. U španjolskom klubu u 29 nastupa zabio je osam golova.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.