Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

JUVENTUSOV DVOJAC: Mandžukić doznao sjajne vijesti, ali Pjaca baš i neće biti sretan!

Autor:

Premda ove sezone još nije zabio, Mandžukić će imati priliku to učiniti u srijedu protiv Sampdorije.

Prošla su četiri dana otkako je Milan porazio aktualnog i nedodirljivog prvaka Italije, Juventus s 1:0, a Stara dama sada dočekuje neugodnu Sampdoriju. Strateg Juventusa, Massimiliano Allegri objavio je dan uoči utakmice kako će hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, biti u počentoj postavi za taj susret, a igrat će u paru s Gonzalom Higuainom.

Do sada su tandem Stare dame činili Dybala i Higuain, ali mladi Dybala je ozlijeđen i Mandžukić je dobio priliku. Premda ove sezone još nije zabio, Mandžukić će imati priliku to učiniti u srijedu protiv Sampdorije.

“Higauin se još uvijek prilagođava, žrtvuje se, a jasno je da moramo popraviti dodavanja prema njemu. Mandžukić i on će drugi put igrati zajedno u napadu i očekujem od njih da traže jedan drugoga i da si međusobno pomažu. Ovaj napad ima drugačije karakteristike od onog koji čine Higuain i Dybala, ali suradnja Gonzala i Marija bez problema može biti kvalitetna”, izjavio je Allegri.

Govorio je strateg Juventusa i o Marku Pjaci, odnosno, otrio je u kakvom je stanju hrvatski reprezentativac koji se već tjednima muči s ozljedom.

“Marko će u srijedu obaviti nove testove da vidi kako napreduje oporavak, ali sigurno se neće vratiti na teren prije reprezentativna stanke (prije 6. studenoga). Isto vrijedi i za Dybalu”, rekao je Allegri.

Autor:

ZADNJE VIJESTI