Photo: Borna Filic/PIXSELL

Jeličić se posuo pepelom: ‘Ispričavam se Pivariću i Schildenfeldu, zaista sam pretjerao’

Autor: Bruno Herljević

Barem su dvojica nogometaša zagrebačke plave momčadi dobila kakvu-takvu satisfakciju.

Dinamo je na neslavan način završio svoju avanturu u Ligi prvaka. Završili su Modri skupinu na posljednjem mjestu bez bodova i bez golova s gol-razlikom 0-15. Ipak, barem su dvojica nogometaša zagrebačke plave momčadi dobila kakvu-takvu satisfakciju.

Ona nema baš neke veze s lošom partijom protiv Juventusa, već je više osobnog tipa. Naime, jedan od naježešćih kritičara Dinama i hrvatskog nogometa općenito, odlučio se ispričati Josipu Pivariću i Gordonu Schildenfeldu jer ih je ranije u emisijama HRT-a ismijavao.

“Iskoristio bih ovu priliku da se ispričam Josipu Pivariću i Gordonu Schildenfeldu. Zaista sam pretjerao nakon one utakmice sa Sevillom. Kritika stoji, ali omalovažavanje ne”, kazao je Jeličić.

Podsjetimo, Jeličić je u nekoliko navrata Pivarića nazivao ‘Plivarićem’ zbog nekoliko kardinalnih grešaka u obrani, dok je za Schifu rekao da je ‘trajekt Petar Hektorović za njega munja’.

“Pivarić se pokazao korektnijim nogometašem nego ja komentatorom”, završio je ispriku Jeličić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.