JELIČIĆ NEMA MILOSTI PREMA RIJECI: ‘Rijeka ne može 90 minuta igrati na višoj razini, a posebno me razočarao jedan igrač’

Autor: Bruno Herljević

Jeličić je nastavio svoju uobičajenu praksu komentiranja bez zadrške i suzdržavanja pa je tako uputio kritku Rijeci.

Stručni komentator HRT-a, Joško Jeličić, prokomentirao je utakmicu Olympiacosa i Rijeke u kojoj je aktualni prvak Hrvatske poražen s 2:1 na gostovanju u Pireju u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka. Jeličić je nastavio svoju uobičajenu praksu komentiranja bez zadrške i suzdržavanja pa je tako uputio kritku Rijeci.

“Ostaje gorak okus kada primiš gol u sudačkoj nadoknadi, međutim, mislim da su stvari došle na svoje. Olympiakos je bio kvalitetnija momčad, imao je puno izrazitih gol prilika. Rijeka je nevjerojatno pala u drugom poluvremenu, nešto slično kao i protiv Salzburga na Rujevici. Nema taj nivo da bi mogla svih 90 minuta igrati na višoj razini, pogotovo u fazi kada se moraš braniti jer se onda puno više trošiš”, rekao je Jeličić i nastavio.

“Rijeka može biti presretna rezultatom. Zabili su gol na gostovanju, Olympiakos je bio kvalitetniji protivnik. Individualno i momčadski su kvalitetniji, ali Rijeka je izvukla dobar rezultat koji može biti dobar zalog za uzvrat na Rujevici”, veli stručni komentator.

“Mislim da je Rijeka izvukla maksimum iz sebe, posebno nakon isključenja Zute je bilo posebno teško. Razočarao me Josip Elez, išao je iz greške u grešku, nije bio u pravom ritmu od prvog sučevog zvižduka”, kazao je Jeličić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.