Facebook
Facebook

JE LI ZAISTA BAŠ TOLIKO VRIJEDAN? Mourinho za veliku zvijezdu daje 180 milijuna eura!

Autor:

Neki puta zaista vrijedi ona izreka, samo nebo je granica.

I dok se većina obožavatelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, odnosno, nogometa, zgraža nad bezobzirnim rasipanjem novca u Kini, pred nosom im se sprema najveći transfer svih vremena. Kinezi su premašili svotu od 170 milijuna eura za nekolicinu nogometnih zvijezda, a menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, navodno je spreman odvojiti 180 milijuna eura za jednog jedinog igrača.

Talijanski mediji, kojima se nekada može vjerovati, a nekada samo napuhavaju špekulacije, pišu kako Mourinho basnoslovnu svotu od 180 milijuna eura sprema za francuskog veznjaka iz Juventusa, Paula Pogbu.

Manchester bi Juventusu isplatio rekordnih 120 milijuna eura, a ostatak svote, odnosno, 60 milijuna eura išao bi za plaću, tvrdi Gazzetta dello Sport. Usput su napomenuli kako je njegov agent Mino Raiola još od nedjelje na pregovorima u Manchesteru, a Mourinho je navodno spreman na sve kako bi Pogba uskoro ponovo obukao dres Manchester Uniteda pa tako i na plaću od 12 milijuna eura po sezoni.

pogba

Bitka za Pogbom nakon Eura postala je nesnošljiva za Juventus koji je do sada uspješno odolijevao svim ponudama, ali ovakve svote novca teško je ignorirati. Stvar dodatno komplicira i činjenica da se Real Madrid ponovo aktivirao oko Pogbe, što znači da bi moglo doći i do nadmetanja dvaju klubova, a ne treba zaboraviti i bogataše kao što su PSG i Man City koji također imaju dobru platežnu moć.

Podsjetimo, do sada rekordni transfer drži Garth Bale koji je 2013. godine iz Tottenhama prešao u Real za sto milijuna eura, a nije tajna kako predsjednik Reala, Florentino Perez, ima svojevrstan fetiš na rekordne transfere. Stoga bi Mourinho trebao požuriti dok se Perez nije sjetio ponuditi još veću svotu. Čini se kako je u slučaju odštete za Paula Pogbu, samo nebo granica.

>>> NOVAC BACILI U VJETAR: Kinezi potrošili perverznih 171 milijun eura na igrače, a onda je sve krenulo nizbrdo!

Autor:

ZADNJE VIJESTI