Screenshot

JE LI SUDAC POMOGAO HAJDUKU? Pogledajte nedosuđeno igranje rukom koje bi moglo podijeliti Hrvatsku (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Pravo je pitanje što bi se dogodilo da je sudac utakmice, Marin Vidulin, u 38. minuti dosudio jedanaesterac za gostujuću momčad.

U 14. kolu Prve HNL Hajduk je svladao Osijek s rezultatom 1:0, jedini pogodak zabio je Marko Futacs, ali pravo je pitanje što bi se dogodilo da je sudac utakmice, Marin Vidulin, u 38. minuti dosudio jedanaesterac za gostujuću momčad.

Bila je to loša procjena suca Vidulina. Lukić je glavom odigrao nakon centaršuta s lijeve strane, a stoper Nižić igrao je rukom. Nižić ruku nije držao uz tijelo i presjekao je put lopti koja je išla ravno na drugog igrača Osijeka.

Sudac nije bio daleko od situacije, stajao desetak metara dalje i gledao smjeru lopte, tako da nema govora o tome da mu je promakla ova situacija, barem ako je vjerovati snimkama. Vidulin je očito smatrao kako ova situacija nije vrijedna jedanaesterca.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.